עדשות מגע בגיל 14

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

05/08/2014 | 15:27 | מאת: דנה

שלום בתי התחילה להרכיב עדשות מגע יומיות בגיל 11. היא קצרת רואי. המספרים שלה עולים מדי שנה והיום יש לה -5 בשתי העיניים. כיום היא קרובה לגיל 14 חשבנו לעבור לעדשות מגע חודשיות בשל העלויות הגבוהות של היומיות. האם זה מומלץ בגיל זה?

11/08/2014 | 01:04 | מאת: סטפני ישראלי

דנה שלום, היום יותר ויותר אנשים נוטים להשתמש בעדשות יומיות בגלל הנוחות, אין צורך בטיפול מיוחד. אם בתך מספיק אחראית ושומרת על ניקיון וסטריליות של העדשות, מקפידה להחליפן בזמן, וגם משתמשת בתמיסה מתאימה, אין שום מניעה לעבור לעדשות חודשיות.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע