עליה במספר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

09/07/2014 | 04:45 | מאת: אביאל

שלום אני מרכיב משקפיים 10 שנים 4 שנים אחרונות היה לי מספר מינוס 4 מספר יציב היום עשיתי בדיקת ראייה והאופטומטריסט קבע שגדל לי המספר בחצי והציע לי לקנות משקפיים מספר מינוס 4 ורבע אמר לי שלא ממלית לי על חצי ואני שואל בשביל רבע מספר כדאי להחליף משקפיים או לא קריטי? או שתמליץ לי לקחת מספר מינוס 4 וחצי? האמת שקשה לי קצת בלילה בנהיגה בחור בן 25 אשמח לשמוע מה דעתך? תודה מראש.

14/07/2014 | 11:25 | מאת: סטפני ישראלי

אביאל שלום, אם אתה מתכוון להחליף משקפיים, אז אני ממליצה לעלות חצי מספר. מדובר בעלייה קטנה במספר, ומכיוון שאתה בחור צעיר, לא תהיה לך שום בעיית הסתגלות. סביר להניח שאם תעלה חלקי את המספר, לא תרגיש שינוי גדול.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע