משקפי קריאה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

28/06/2014 | 13:13 | מאת: גדי

אני עובד הרבה עם המחשב וגם קורא הרבה .אני משתמש באותם משקפיים גם למחשב וגם לקריאה ואני מרוצה. כעת אני רוצה לעשות משקף נוסף בררתי בכמה מקומות והדעות חלוקות האם לעשות משקפיים לקריאה ןלמחשב בנפרד או מספיק ומתאים במשקף אחד בתודה גדי

06/07/2014 | 15:11 | מאת: סטפני ישראלי

גדי שלום, מרשם לקריאה נקבע לפי המרחק שאתה קורא. במידה והמרחק לקריאה ולמחשב הוא זהה או די דומה, אז יהיה אותו מספר. אם המרחקים שונים מאוד, יהיה צורך ב 2 זוגות או משקפיים משרדיות.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע