זכוכית מגדלת

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

18/05/2014 | 11:32 | מאת: הילל

שלום רציתי בבקשה לשאול יש לי משקפיי קריאה ימין ספר +2.75 על צילינדר -0.5 ושמאל שפר +1.00 עם צילינדר -0.50 אני בן 34 לאחרונה אני התחלתי לעבוד בעמודה שמצריכה לקרוא + לכתוב + לצייר במרחק של 30 ס"מ בערך לכן אני משתמש בזכוכית מגדל שמונחת עם רצועה על הראש שבשתי העיניים היא מגדילה X2.50 ואני משתמש בא ללא משקפי קריאה רואה מצוין ונח לי עם זה השאלה אם זה יכול לפגוע לי בראייה אם הזמן או מכוון שהעין לא מתאמצת אז דווקא עדיף כך? תודה מראש http://www.belshop.co.il/Product.aspx?pid=367 צירפתי לינק למשקפיים שאני מדבר עליהם תודה שוב

26/05/2014 | 16:59 | מאת: דודי בן דוד

שלום , לא תיפגע הראייה.

02/07/2014 | 14:02 | מאת: הילל

תודה על התשובה רציתי לציין שבנוסף אני כותב על שולחן אור זה אומר אני משתמש במשקף שציינתי שזה בעצם עם זכוכית מגדלת והיצירה מונחת לפי מרחק 35 ס"מ ומתחת ליצירה יש זכוכית עם מנורה שמאירה על הדף זה אומר שמסתכל תמיד על היצירה שהיא מוארת מלמטה לאחרונה העניים שלי אדומות לאחר שאני עובד כך כמה שעות מה הסיבה ? אולי הם מתייבשות? האם זה יכול לגרום נזק לראייה? מה עלי לעשות כדי למנוע אדמומיות של הלובן בעין? תודה רבה מראש

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע