קפיצות שרירי עין + טשטוש רגעי

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

21/02/2014 | 21:13 | מאת: אורח

אהלן. אני מרכיב עדשות מגע מזה 20 שנה. בימים האחרונים אני מרגיש רטיטות בעיניים, כאילו השרירים קופצים כל הזמן (קורה כמה פעמים ביום למספר דקות) מלבד זה קרה לי היום דבר מלחיץ כל כך...באופן מוזר לא הצלחתי לראות במיקוד (למשל קריאת תרגום מהטלוויזיה) ותוך דקות זה הפך לרטיטות בראייה המרחבית, כלומר קדימה רואה טוב אך המרחבי רועד... תוך כרבע שעה זה נעלם והכל חזר לרגיל....

24/02/2014 | 21:28 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, התופעה של קפיצות שרירי העין יכולה להיגרם מעייפות ,מתח,לחץ לא להתייחס לזה וזה יחלוף. לגבי התופעה השנייה גש לבדיקה אצל רופא עיניים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע