שינוי מרשם

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

23/01/2014 | 20:53 | מאת: ליאור

לפני מס ימים שינו לי את המספר במשקפיים ל R - 1.25 cyl -0.25va 6/7.5 L -1 cyl -0.25 va 6/7.5 לציין כי קודם המרשם היה בשתי העיניים -0.75 וצילינדר 0.25 העניין הוא שעשיתי השוואה בין זוג המשקפיים עם המרשם החדש לבין הזוג המשקפיים הישן ובזוג המשקפיים הישן אני רואה מעט טוב יותר האם זה אומר בהכרח שעשו טעות במירשם החדש???? או שיש זמן הסתגלות

25/01/2014 | 22:03 | מאת: דודי בן דוד

שלום , 3 ימים רצופים תרכיב את המשקפיים עם המרשם החדש באם אתה עדיין מרגיש כמו שתיארת לעיל תחזור לאופטומטריסט שלך לבדיקה חוזרת.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע