התאמת עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

15/12/2013 | 11:48 | מאת: אפרת

שלום, המספר שלי במשקפיים הוא -1.75, לעיתים רחוקות אני מרכיבה עדשות מגע רכות יומיות שרכשתי באופטיקנה. כשאני מרכיבה עדשות אני מרגישה אותן בעיניים כל הזמן וזה מגרד ולא נעים ואני חייבת להוריד אותן אחרי כמה שעות. האם ניתן להתאים עדשות אחרות שלא יורגשו בעין? אני פשוט רואה אנשים שהולכים עם העדשות כל יום במשך שעות רבות, ואני לא מצליחה להרכיב אותן בקושי 4 שעות בלי שיציקו לי. תודה.

21/12/2013 | 20:03 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, כיום ישנם מגוון סוגי עדשות מצוינות,גשי לאופטומטריסט מורשה להתאמת עדשות מגע.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע