שאלה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

05/11/2013 | 02:01 | מאת: דורון

בן 25 הרכבתי עדשות מגע רכות חודשיות במשך 5 שנים המון המון שעות הגעתי למצב שהעין דוחה עדשות אחרי שעה העיניים נעשות אדומות ושורפות הגעתי למסקנה שאני לא יכול יותר להרכיב עדשות מגע שנה וחצי אחרנות אני רק עם משקפיים כמובן שהייתי בבדיקות עיניים אצל מיטב המומחים אמרו הכל תקין רק הלחמית הפכה לרגישה יותר היום אני חושב לנסות עדשות קשות לדעתך יש סיכוי שהעין לא תהיה אדומה או שלהפך? נשארו לי גם חבילות של עדשות יומיות ניסיתי להרכיב אותו דבר כמו לפני שנה העיניים נעשות אדומות. בכללי גם העיניים אדומות ושאני מרכיב אז בכלל אדומות ושורפות אשמח לשמוע מה דעתך? גם על ניתוח אני חושב ועשיתי בדיקת התאמה אך מעט חושש מהתוצאות... תודה רבה.

07/11/2013 | 21:28 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, עדשות מגע קשות זה פיתרון מצויין,גש לאופטומטריסט מורשה להתאמת עדשות מגע .

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע