משקפיים חדשות ולא רואה תקין בהם

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

22/10/2013 | 21:13 | מאת: גבי

שלום רב! רכשתי משקפי ראייה חדשות מספר העדשות 1/2 ו 3/4 ויש לי צילינדר בשניהם, ראיתי בהן מרוצד ורחוק (עומדן המרחק לא היה טבעי הכל היה נראה כאילו רחוק יותר ממה שזה), אמרו לי להיות איתן שבועיים שלושה אך עדיין המצב לא השתפר, חזרתי שוב ונאמר לי שבגלל שהעדשות קמורות(הן היו קמורות יותר מהרגיל) זה מרגיש לי כך. החלפתי לעדשה ישרה עדיין הרגיש לי כך אך פחות בבדיקה חוזרת החליטו להוסיף לי פריזמה, לאחר ההוספה המצב השתפר אך עדיין משהו לא ממש מדויק כשאני מסתכל לכיוון הריצפה/מדרכה/כביש אני מרגיש שמשהו חזק לי ולא נוח. אני רק רוצה לציין שלפני כן היה לי משקפיים אותו מספר עם צלינדר( בלי פריזמה) ולא היה לי את כל הבעיות הללו. מה לפי דעתך ניתן לעשות? יכול להיות קשר לצלינדר גבוה יותר ממה שצריך? מה את הממליץ לי? אשמח לתשובה תודה.

26/10/2013 | 19:20 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, אז למה בעצם החלפת מרשם אם היו לך את אותו מספר במשקפיים הישנים ללא פריזמה?

26/10/2013 | 19:48 | מאת: גבי

המשקפיים הקודמות אבדו לי, ניסיתי לבקש את המרשם מהחנות שרכשתי ממנה את המשקפים האבודות אך נעניתי בשלילה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע