פזילה בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

28/07/2013 | 09:48 | מאת: יעל

בת 65.מרכיסה משקפיים מילדות:מיופיה חריפה. ניתוח קטרקט לפני 10 שנים,בשתי העיניים.הורדה דרסטית של הדיופטר.אי סבילות למשקפיים (ולעדשות)שנים רבות,בעקר למולטיפוקל אבל משתמשת.אופטומטריסט שבדק אותי לאחרונה טוען שיש לי פזילה קלה(בלתי הראית) בעין שמאל.שאלתי היא מה זה אומר לגבי תיקון הראיה ע"י משקפיים או אחרת? אודה מאוד ען התיחסות.

31/07/2013 | 16:02 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, מומלץ לגשת לאופטומטריסט מורשה ולעבור בדיקה מקיפה שכוללת בין היתר את בדיקת הראייה למספר,תפקודי ראייה ולאחר מכן להחליט אם בנוסף למשקפיים את צריכה טיפול משלים כמו אימון חזותי(תרגילי עיניים).

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע