בעיה בקריאה עם משקפי ראייה/ עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

29/04/2013 | 23:16 | מאת: מישהו

שלום, יש לי קוצר ראייה של -2.75 בשתי העיניים. הבעיה היא שכאשר אני מרכיב משקפיים או עדשות מגע, אני צריך להתאמץ מאוד בשביל להתמקד בזמן קריאה. אם אני מסתכל על טקסט בלי להתאמץ אני רואה אותו מטושטש. לעומת זאת, בלי משקפיים אני יכול לקרוא אבל אני חייב להיות קרוב לטקסט בגלל קוצר הראייה (קריאה ממחשב זה בדרך כלל כבר רחוק מדי). אשמח להסבר למה אני לא מצליח לקרוא מקרוב עם המשקפיים והאם יש דרך לפתור זאת. תודה מראש!

01/05/2013 | 18:20 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, מה גילך?

01/05/2013 | 23:25 | מאת: מישהו

02/05/2013 | 19:15 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, זה קצת מטריד אותי שאתה מתקשה לקרוא עם המשקפיים בגילך לכן נא לגשת לבדיקה חוזרת אצל אופטומטריסט לבדוק את הסיבה אני חושש למינוס יתר במשקפיים הנוכחים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע