אני מפחד להגיע למספר גבוהה מאוד - בן 14

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

04/04/2013 | 15:26 | מאת: גל

אלה המספרים שלי כעת עשיתי בדיקה לפני 3 שבועות. עין ימין: -5.75 צילינדר 0.75 עין שמאל: -6.25 צילינדר 1.25 התחלתי להרכיב משקפיים בכיתה ב' כעת אני בכיתה ח' הגעתי תןך 7 שנים למספרים הללו. לאחרונה לפני הבדיקה בעין שמאל עלה המספר בחצי תוך חודשיים וממש נלחצתי מזה, היה עולה לי המספר חצי בחצי שנה שזה עוד בסדר אבל גם מהר. עכשיו, אני מפחד להגיע למספרים מאוד גבוהים ואני רק בן 14 אני מפחד שאני יגיע ל: -10 ויותר ואני לא יראה כבר כלום בלי משקפיים עם המספרים שיש לי עכשיו אני עוד איכשהו רואה משהו אבל גם קשה. האם יש דרכים כלשהם לעצור את עליית המספר או תרגילי עיניים כלשהם? אני מוכן לעשות הכל כדי שהמספר לפחות ישאר יציב, ולא ימנע ממני את האפשרות לעשות ניתוח לייזר בעתיד כי שמעתי שלמספרים מעל 8 כבר לא עושים וצריך רק לעשות השתלת עדשה פנימית. תודה רבה.

05/04/2013 | 10:53 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, כשאתה קורא\מחשב\סמארטפון, אני ממליץ פעם בשעה להסתכל לנקודה רחוקה באינסוף למשך 20-30 שניות . אך בגילך אתה גדל ואורך גלגל העין גדל אז המספר יגדל אך אם תתמיד בטיפ לעיל זה יגדל במינונים נמוכים יותר.

05/04/2013 | 17:00 | מאת: גל

תודה רבה לך, אני אעשה את מה שכתבת לי ונראה אם יהיה יותר טוב.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע