עלייה במספר תוך 3 חודשים.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

21/03/2013 | 20:00 | מאת: גלי

שלום רב, במשך שנתיים לא היה לי שינוי במספר בעיניים... בדצמבר ערכתי בדיקה עקב טשטוש ראיה הבדיקה הראתה- עין שמאל ללא שינוי וימין 2.00 וצילינדר שלא היה 1.25. היום עשיתי בדיקה נוספת כששוב חל טשטוש והתוצאות היו- שמאל ללא שינוי וימין 2.75 וללא צילינדר. העיניים עצמן תקינות ואין מחלת עיניים. האם זה הגיוני? שלא לדבר על העלות בהחלפת עדשות כל כמה חודשים. תודה מראש.

22/03/2013 | 12:37 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, הייתי חוזר על בדיקת הראייה .חשוב:בדיקה אצל אופטומטריסט מורשה בלבד.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע