מידע על בדיקה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

30/01/2013 | 19:05 | מאת: מיכאל מלניקוב

שלום רב, ברצוני לדעת מהי בדיקה ששמה הוא: טופוגרפיה של העין. הבדיקה אמורה להתבצע לילדה עם דאון בת 9. ברצוני להבין מהי הבדיקה ואיך היא מתבצעת? איפה הכי טוב לבצעה? האם הבדיקה מתבצעת בהרדמה כלשהי? בתודה מראש,

03/02/2013 | 13:39 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, טופוגרפיה של הקרנית מתבצעת ללא הרדמה ע"י מכשיר שעושה מיפוי לקרנית ,עושה את הקרנית כמו מפה וכך אפשר לראות שהקרנית סדירה ואין מחלות בקרנית וקימורי קרנית(חשוב לעדשות מגע)בין היתר ניתן לראות את שכבת הדמעות לראות שאין יובש.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע