הסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

11/12/2012 | 14:27 | מאת: איתי

שלום וברכה, אני מעוניין לעשות הסרת משקפיים בלייזר. לאחר בדיקת התאמה נמסר לי שאני מתאים ל2 סוגי הניתוחים- PRK ואינטראליסיק. אני ממש בהתלבטות, עשיתי סקירה קצרה באינטרנט ולפי מה שהבנתי חוץ מההבדל של 3,000 שח במחיר ועניין ההחלמה אין הבדל בתוצאות? מה יהיה במידה ואצטרך תיקון? באיזו שיטה התיקון יתבצע בצורה טובה ופחות מסוכנת? אני ממש מבולבל והייתי שמח לשמוע חוות דעתמרופא מומחה מה הוא היה ממליץ לי.. תודה מראש, איתי

11/12/2012 | 19:55 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, יש פורום של עיניים שעוסק בנושא זה אנא הפנה את שאלתך לפורום זה. המון בהצלחה וחנוכה שמח.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע