שאלה בנוגע למספר עולה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

07/12/2012 | 20:19 | מאת: אלכס

שלום, לאחרונה המספרים שלי עולים בקצב מהיר 1+ לשנה (יש לי קוצר ראייה) ואני די מעוצבן מזה הבעיה אני שאני חושב שהאופטיקה שאני אצלה לא רצינית... למשל בזמן הבדיקה לא מעממים את האור בחדר למרות שבכל בדיקה שהייתי בחיי מעממים את האור. בנוסף יכול להיות שבגלל שהמשקפיים לא תקינים המספר עולה?

09/12/2012 | 17:22 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, מה גילך?ומה העיסוק?

09/12/2012 | 20:58 | מאת: אלכס

אהלן,אני סה"כ בן 15. הייתי היום באופטיקה אחרת ושמתי לב שהבדיקה שמה נעשת באור המום לעומת האופטיקה שאני עושה אצלה בדיקות ששמה עושים עם אור. אני די חושש שהאופטיקה שאני אצלה חובבנית.

12/12/2012 | 06:26 | מאת: שמואל

מאד רצוי שרוב בדיקת הראיה תעשה בחדר מואר ,בחדר חשוך כשהאישון מתרחב התוצאה שונה ,מכוון שאנחנו יצור יומי (רוב שעות הפעילות שלנו היא ביום),נכון להיבדק בחדר מואר.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע