יובש מעדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

03/12/2012 | 21:49 | מאת: יעל

אני בת 16 והתחלתי להרכיב עדשות מגע רכות לפני כשנה.והיה לי יובש קל אז שמתי טיפות עיניים מלאכתיות שעזרו לי.לפני כ5 חודשים בערך התחיל ממש להפריע לי להרכיב עדשות והעיניים שלי היו אדומות יותר אז שמתי את העדשות לסירוגין.הלכתי לרופא עיניים והוא אמר שיש לי דלקת קלה מההרכבה(לא היתה סיבה ספציפית)אז טיפלתי בזה בשתי סוגי טיפות עיניים במשך כול החופש הגדול.זה עזר תקופה קצרה ואז חזר שוב.יש לציין שאני מורחת משחה בפרצוף שמייבש ממש את העור.רציתי לשמוע חוות דעת נוספת כי אני צריכה בקרוב להרכיב שוב עדשות. בתודה יעל.

04/12/2012 | 15:26 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, המשחה שאת מטפלת איתה גורמת ליובש בעיניים . מה שאת יכולה לעשות לעבור לעדשות מגע יומיות\חודשיות עם חומר גלם שנקרא סיליקון הידרוג'ל ,להפחית שעות הרכבה ואם את עם החודשיות כדאי להשרות במי חמצן בלבד. טיפות עיניים להקלה על יובש להשתמש אך ורק עם טיפות ללא חומר משמר.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע