עיניים כואבות מול מחשב

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

07/11/2012 | 12:21 | מאת: סיגלית אורן

שלום לצוות הרפואי אני בחורה בריאה בת 32, עובדת מול מחשב. ללא משקפיים. לאחרונה לאחר כשלוש שעות של עבודה מול המחשב העיניים מתחילות לכאוב, להיות אדומות ולהרגיש כבדות נפוחות ומתאמצות. כמובן שירידה מהמחשב מפסיקה את התופעה. במה מדובר להערכתכם? האם זה יובש? האם אצטרך משקפיי ראיה? יש קשר בין התופעה הזאת לצורך במשקפי ראיה? איך פותרים את הבעיה? תודה רבה לעונים

08/11/2012 | 16:17 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, אני ממליץ לך לגשת לבדיקת ראייה מורחבת אצל אופטומטריסט מורשה .

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע