בדיקת עיניים עם אישון מורחב

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

29/09/2012 | 16:49 | מאת: אריק

רציתי לשאול אם אני יכול לעשות בדיקת עיניים לצורך הרכבת משקפיים(מולטיפוקל) כשהאישון מורחב לאחר חבלה בעין כתוצאה מתאונה ואם זה יתן תוצאה מדוייקת .הרופא אומר שהאישון יכול לחזור לגודל המקורי שלו תוך שנה ויכול שלא. חג שמח ותודה אריק

30/09/2012 | 13:54 | מאת: דודי בן דוד

שלם רב, אישון מורחב אכן יכול להשפיע על המספר ,איכות הראייה וסינוורים אך כפי שהבנתי עד שנה הרופא אמר שזה יכול לחזור למצב טבעי ,אז אין לך יותר מדי ברירה אלא לעבור בדיקה ולהתאים משקפיים .

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע