עדשות לילה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

08/09/2012 | 20:25 | מאת: אלי

שלום, שמעתי שיש דבר כזה עדשות לילה.שמים אותם בלילה וניתן לראות טוב במשך היום. רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לזה: 1)האם הטיפול מומלץ? 2)האם הוא עוזר להפסקת העלייה במספר? 3)כמה טיפול כזה אמור לעלות? יש לי קוצר ראייה של 5.25 בשתי העיניים ובעין אחת חצי צילינדר. אגב,אני בן 21 והמספר שלי עדיין עולה.באיזה גיל בד"כ זה מתקבע? תודה מראש ושבוע טוב! אלי

09/09/2012 | 20:01 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, אנו בעיניים לא מתעסקים עם העדשות הללו לכן איני יודע פרטים מדויקים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע