משקפי קריאה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

27/08/2012 | 18:16 | מאת: ניר

שלום, עברתי בדיקת עיניים שאמרה שאני צריך בעין ימין עדשה מספר 1 ובעין שמאל עדשה מספר 1 עם צילינדר 075 ב 90 מעלות. אין מה לומר - ראיתי את האותיות הקטנות היטב. כשהייתי בסופר פארם בדקתי משקפיים עם עדשה מספר 1 בכל עין וגם אז ראיתי היטב את האותיות הקטנות. האם יהיה הבדל אם אקח את המשקפיים ללא הצילינדר 075? זה ישפיע במשהו כעת או בעתיד? אין לי בעיה לקרוא עיתון או משהו כזה והמשקפיים ישמשו אותי רק כאשר ארצה לקרוא את האותיות הקטנות.(מודל של מכשיר אלקטרוני לדוגמא) תודה.

28/08/2012 | 16:15 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, במשקפי קריאה מוכנים יש מספר בעיות כמו שציינת שבמידה ויש מספרים שונים בין שתי העיניים ,מרחק בין אישונים סטנדרטי ,עדשות מחומר גלם בסיסי וכו'.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע