עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

20/08/2012 | 23:13 | מאת: אנה

שלום, יש לי משקפיים מגיל 7 ועכשיו אני בת 23 ואני רוצה לנסות להשתמש בעדשות מגע. האם זה מומלץ? כמו כן, אני פשוט נכנסת לחנות משקפיים ואומרת שאני מעוניינת בעדשות והם כבר יעשו לי את כל הבדיקות? תודה

22/08/2012 | 11:50 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, היום יש עדשות מגע עם חומר גלם מתקדם לכן אין שום בעייה לשלב עדשות מגע בחיי היום יום. לגבי אופטומטריסט חשוב לוודא שהאופטומטריסט מורשה וכן מלבד הבדיקה של המספר צריכים לעבור טופוגרפיה של הקרנית , SLIT LAMP -בדיקה של החלקים החיצוניים של העין וקימורי קרנית חשוב לעבור גם הדרכה כיצד להרכיב את עדשות המגע וכן הוראות לשימוש נכון.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע