שיטות אלטרנטיביות לשיפור הראייה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

03/11/2011 | 03:56 | מאת: יניב

היי, לאחרונה התוודעתי לשיטות היפנוט ודמיון מודרך (בכלל) ולשיטת בייטס (בפרט) לשיפור הראייה. רציתי לשאול את מומחי הפורום כמה מבוססות שיטות אלו (בדגש על בייטס), מהן אחוזי הצלחתן, בהנחה והן עובדות באחוזים סבירים אז כמה זמן בערך יקח לי (מספר במשקפיים 4-) לשפר את ראייתי? האם מדובר במספר שבועות? מספר חודשים? מספר שנים? תודה.

04/11/2011 | 11:43 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, לעניות דעתי שיטת בייטס אינה עובדת מכיוון שבייטס לא ידע את האנטומיה של העין בזמנו.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע