כאב בעין שמאל בגלל עדשה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

15/08/2020 | 09:51 | מאת: עדי

שלום רב אני בת 27 אתמול לראשונה הרכבתי עדשותמגע בעין ימין לא הרגשתי בכלל את העדשה אבל בעין שמאל הרגשתי שהעדשה קצת מציקה לי ושלפרקים רואה בעין שמאל קצת מטושטש. היה לי גם קשה להוריד את העדשה בעין השמאלית. והרגשתי כאב בעין כאילו יש לי משהו מעל האישון. גם למחרת בבוקר אני עדיין מרגישה כאב בעין השמאלית לא כאב מטורף פשוט אי נוחות כזאת. אני בינתיים לא מרכיבה שוב עדשות עד שיעבור לי. אין בעין אדמומיות או טישטוש בראייה כרגע. האם זה בסדר? אציין שוב שזאת פעם ראשונה בחיי שאני מרכיבה. תודה!!

שלום לפעמים בהרכבה עדשות מגע בפעם ראשונה יכול להות אי נעימות. צריך לוודא שהעדשה נקייה ולא הפוכה כי זה יכול לגרום לכאב אי נוחות או טשטוש. אם העדשות ממשיכות להפריע שווה לבדוק אצל אופטומטריסט אם את צריכה קימור אחר או סוג אחר של עדשה. בהצלחה

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע