עיניים שורפות ועייפות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

12/08/2020 | 12:08 | מאת: אתי

שלום רב יש לי משקפיי ראייה לקרוב ולאחרונה יש לי גם למרחק רוב היום אני מול מחשב ומשתמשת יותר במשקף לראייה מקרוב . העיניים נורא שורפות אני מרגישה עייפות בעיניים ובמשקף של הרחוק זה שורף העיניים עייפות ובעיקר דומעות מה עליי לעשות? אשמח אם תעזרו לי תודה מראש

שלום המשקפיים לקריאה לא מתאימות למחשב אלא אם כן המחשב עומד כ50 ס"מ ממך. יכול להיות צריך להתאים לך משקפיים למחשב או יש אפשרות למשקפיים עם העדשות משרדיות שנותנות מענה למחשב ולקריאה במשקף אחד.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע