קשיי הסתגלות לצילינדר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

05/12/2019 | 18:00 | מאת: אורית

שלום, לאחרונה ביצעתי בדיקת ראייה ונאמר לי כי המספר בעין שמאל גדל ברבע ובעין ימין נוסף לי צילינדר של -0.75 (המספרים שלי הם 4.25- ו -4.75-), רכשתי משקפיים חדשות, המספר במשקפיים מתאים לי אך הצילינדר מאוד מציק, חלפו 3 שבועות ואני לא מצליחה להתרגל, מרגישה שהצילנדר מאוד מפריע לי בעין. שאלתי היא , האם ניתן 'לוותר' על הצילנדר כשהוא כזה נמוך? תודה רבה.

08/12/2019 | 09:39 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום אורית, אם עברו 3 שבועות ואת לא מצליחה להסתגל למרשם החדש, אמליץ לך לגשת לאופטומטריסט הבודק ולבצע בדיקה חדשה לשינוי או הורדת הצילינדר.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע