משקפיים אופטיות קמורות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

29/11/2019 | 11:39 | מאת: גונן

הזמנתי משקפים אופטיות קמורות על מסגרת של משקפי שמש. כאשר קיבלתי אותן ראיתי שישנו עיוות קשה בראיה, דבר שקשה להסביר אותו, כאילו אני פוזל, דבר שלא חשתי במשקפיים מאותו הסוג במסגרת ישרה. האם זה תקין שהראיה כל כך גרועה במשקפיים קמורות? האם יתכן שישנו אי דיוק בזמן לקיחת המידות למשקפיים? תודה

01/12/2019 | 11:19 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום גונן, לעיתים כאשר מזמינים עדשות אופטיות קמורות נוצר צילינדר לא רצוי אשר יכול לגרום לעיוותים, סחרחורות, כאבי ראש ואי הסתגלות למשקפים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע