משקפיים לקריאה ומחשב

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

12/04/2019 | 13:47 | מאת: שרונה

שלום, עשיתי משקפיים לקריאה , האופטיקאי קבע מספר 1.5+ צילינדר. שנה האחרונה אני השתמשתי במשקפיים מספר 1 הזולות שקונים ב10 ש"ח. הזמנתי 2 זוגות אחד למחשב עם ציפוי לאור כחול והשני לקריאה ללא ציפוי. ברגע ששמתי את החדשות אני פתאום רואה הרבה יותר גדול ממה שאני צריכה. האם יכול להיות שהאופטיקאי טעה? איך ממספר 1 קפץ לשניים? האם אם אחזור אליו יבדוק ויעשה חדש? (האם ככה נהוג?)

21/04/2019 | 14:40 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, ההרגשה של שינוי גודל הדמות נובעת בדרך כלל מהרכבת משקפים עם מרשם חדש, זה דורש לרוב מספר ימי הסתגלות. אם אינך מצליחה להסתגל וסובלת מבלבול, כאבי ראש, סחרחורות וראייה לא ברורה בקשי להיבדק שוב.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע