כאב חד בעין השמאלית

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

08/11/2018 | 01:19 | מאת: כאב בעין השמאלית

שלום. אני מרכיבה משקפיים מכיתה ה׳.(בת 18) כרגע המספר שלי 4 . בחודש האחרון התחילו לי כאבים מאוד חדים בעין שמאל עם מין לחץ. אני שמה לב שגם עם משקפיים ובלי, מיקוד הראייה ירד ואני רואה בזווית את האף שלי. הלכתי לרופא עיניים והוא אמר שהכל תקין אבל הכאבים לא פוסקים ואני מרגישה שאני לא יכולה להתמקד בדבר מסוים . כמו מין כפילות עצמים.אשמח לתשובה מה יכולה להיות הסיבה ומה הפתרון.. תודה רבה!

11/11/2018 | 13:32 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, יתכן שהמספר שלך ישתנה ולכן את מרגישה כאב/אי נוחות. הייתי ממליצה לגשת לאופטומטריסט לבדיקה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע