התאמת משקפי שחיה עם עדשות זהות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

25/09/2018 | 13:38 | מאת: אורי

שלום רב, אני מרכיב משקפיים עם מספר 2.5- בעין ימין (וצילינדר 1.25) ו 3- בעין שמאל (וצילינדר 0.5). ברצוני לרכוש משקפי שחייה אופטיים. לגבי הצילינדר, הבנתי כי אין ממש פתרון לכך במשקפי שחייה. בהנחה שאוכל להזמין משקפיים עם עדשות זהות בעלות אותו המספר, מה עלי להזמין מבחינה אופטימלית? 2.5- ? אשמח לעזרתכם בבקשה, אורי

26/09/2018 | 10:55 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום אורי, אם ברצונך להזמין שתי עדשות במספר זהה הייתי ממליצה להזמין שתי עדשות במספר -3.00 (בעין ימין זה יעזור מעט לחפות על הצילינדר שהורד). כמובן הדרך הבטוחה ביותר לדעת היא לגשת לבדיקה אצל אופטומטריסט.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע