מדוע התעלמת משאלתי לגבי עדשות מגע ללא גוון כחלחל?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

21/09/2018 | 10:19 | מאת: רחלי

שלום, שאלתי לפני יותר משבוע שאלה והתעלמת ממנה. אני חושבת שזו גסות רוח להתעלם משאלות בפורום. אם אין לך תשובה לשאלה שהצגתי או שלא הבנת את שאלתי, יכולת פשוט לענות בקצרה שאת לא מכירה עדשות שעונות על הצורך שלי או שאת לא מכירה את הנושא ואין לך מידע שיכול לעזור לי. בכל מקרה אם אין לך תשובה על שאלה שנשאלה התעלמות היא לא הפתרון ואני מקווה שבתור אופטומטריסטית את לא פשוט מתעלמת משאלות של לקוחות. בברכה רחלי

23/09/2018 | 00:34 | מאת: מישהי

זה בהחלט לא נעים שמתעלמים משאלות. יש מצב שהיא חיפשה תשובה בשבילך או שלא היה לה זמן לענות מיד. מקווה שתסתדרי איכשהו..

26/09/2018 | 10:36 | מאת: אורה אבזבקייב

הרגע עניתי לך, חג שמח!

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע