עדשות מגע בלי גוון כחול

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

12/09/2018 | 12:10 | מאת: רחלי

שלום, אני מחפשת עדשות מגע רכות בלי הגוון הכחול שיש היום כמעט בכל העדשות מגע שניסיתי. הגוון הכחול מאוד בולט על הלבן בעיניים ואפילו משנה לי את צבע העיניים (יש לי עיניים בהירות וזה משנה להם כת הגוון). ניסיתי עדשות מגע סיליקון הידרוג׳ל שהיו ללא צבע, אבל העין שלי לא מתאימה לעדשות סיליקון וכל סוג של עדשות סיליקון גירה לי את העין בצורה נוראית. האם את מכירה עדשות מגע רכות על בסיס מים שלא מכילות גוון כחול? תודה

26/09/2018 | 10:33 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום רחלי, ככל הידוע לי לכל העדשות היומיות ללא סיליקון מוסיפים גוון צבע. בכל אופן, כתוב כל גב האריזה אם יש תוספת צבע או לא, כך תוכלי לבדוק.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע