בדיקות חוזרות משהוא לא בסדר אצלי

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

16/04/2018 | 17:12 | מאת: חוה

שלום רציתי לישאול האם יתכן שאופטומטריסתים לא מבינים שיכולים להיות בעיות של הראיה גם בתוך המוח כלומר בעיות נוירולוגיות או של כלי דם או בשרירי ארובת העין שיכולות להשפיע על הראיה? כשפניתי לבדיקת ראיה במקום אחר הוא לא הבין מה אני רוצה ממנו אולי רצה לעשות עלי כסף?... בכל אופן החליפו לי את המיספר במישקפיים איזה שלוש פעמים אחד אחרי השני בחודשיים ובאף אחד מהם אני לא רואה חד,ובעין שמאל בימיוחד בכל הפעמים ראיתי יותר מטושתש מעין ימין האופטימתריסטית שהחליפה לי את המיספרים תוענת שאין מה לעשות אם זה ושאין אפשרות להעלות עוד את המיספר ושכניראה הבעיה היא בקליטה של הראיה בתוך המוח האם כדאי לי לשלם שוב על בדיקת ראיה במקום אחר או שעדיף כבר ללכת להיבדק אצל נוירואפטולוג? תודה

17/04/2018 | 14:49 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום חוה, המלצתי במקרה כזה היא ללכת להיבדק ע"י רופא עיניים ו/או נויורואופטלמולוג.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע