התאמת מולטיפוקל לקצרי ראיה במספרים גבוהים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

13/04/2018 | 20:12 | מאת: אריה

אני בן 50 עם קוצר ראיה (-8) . למרות שאני משתמש במשקפי מולטיפוקל שנה וחצי אני מתקשה להשתמש בהם לקריאה ולשימוש במחשב ומחליף למשקפי קריאה. בנוסף אובחנה אצלי בעיית מיקוד ראיה - אינה מפריעה לי. באם שיפור באיכות עדשת המולטיפוקל ( השקעה כספית לא קטנה) יאפשר שימוש שוטף ללא צורך להחליף למשקפי הקריאה וגם ישפר את נושא המיקוד

16/04/2018 | 13:53 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום אריה, ישנן עדשות שמיוצרות בטכנולוגיה חדישה אשר מאפשרת שדה ראייה רחב יותר בטווח הקריאה והמחשב. צריך להבין מה הבעיה שגורמת לך לאי הנוחות בקריאה ובמחשב עם המשקפים הנוכחיים ולפי זה לבחור את העדשה המתאימה יותר.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע