בדיקת ראייה ותוצאותיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

04/02/2018 | 22:04 | מאת: אורי

מבקש לדעת האם בדיקת ראייה שמבצע לקוח אצל אופטומטריסט דינה כדין תיק רפואי ?? דהיינו האם זכאי הלקוח לקבל תוצאות אלה והאם על האופטומטריסט לשמור אותם ?? המקרה הוא שהבן שלי ביצע בדיקת ראייה אצל אופטומטריסט ורכשנו מספר זוכות משקפיים, אולם האופטומטריסט מסרב למסור לנו את תוצאות הבדיקה בטענה שזה רכוש שלו פרטי ולנו אין זכויות בתוצאות הבדיקה.

26/02/2018 | 11:04 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום אורי, במקרים רבים נשאלת השאלה האם הבדיקה היא רכושו של הנבדק או של הבודק. כידוע לנו, כיום אין חוק רשמי המחייב אופטומטריסטים למסור את תוצאות בדיקת העיניים לנבדקים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע