אישון מורחב וסינוורים בעין

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

18/01/2018 | 14:31 | מאת: חדוה

ביתי נפגעה בעין ועברה הרבה ניתוחים הבעיה העיקרית שנשארה זה אישון מורחב והרבה סינוורים הציעו נו עדשות צבעוניות אטומות אני מחפשת מידע נוסף בנושא, וכן מישהוא מומחה שיש לו נסיון עם בעיות כאלו איך אנשים אחרים עם בעיה כזו מתמודדים? חיפשתי הרבה ברשת ועדין לא מצאתי

22/01/2018 | 09:19 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום חדוה, העדשות שהציעו לך אכן יכולות להקטין משמעותית את רמת הסינוור, בכך שהעדשה אטומה ובמרכזה יש חור קטן המאפשר ראייה. בהתאמת עדשות מהסוג הזה יש צורך בביקור אצל האופטומטריסט מספר פעמים עד לקבלת התאמה טובה. חשוב לגשת לאופטומטריסט מוסמך שעוסק בתחום עדשות המגע לצורך התאמה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע