הרכבת משקפיים -0.25 האם כדאי

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

02/04/2017 | 23:42 | מאת: שם

יש לי משקפיים עם מספר -0.25 (קוצר ראייה) וצילינדר של 0.25 בעין שמאל אני מרגיש צורך ממש קטן במשקפיים שאני יושב בסוף הכתה (אף על פי שגם יכול להסתדר במאמץ בלי) ורציתי לשאול האם בשיעורי הנהיגה ההמלצה להרכיב את המשקפיים על מנת לראות טוב יותר? או שמא יש סכנה שהמספר יגדל? (אוטוטו בן 18) עשיתי טופס ירוק שנה וחצי קודם לפני שגיליתי שאני צריך משקפיים תודה רבה

19/04/2017 | 14:31 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, חסר לי הנתון של חדות הראייה שלך בלי משקפים ועם המשקפים על מנת לענות על השאלה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע