עדשות סקלרליות לעיניים יבשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

14/03/2017 | 12:58 | מאת: שרון

שלום, אני בת 38, סובלת מעיניים יבשות, ארוזיות חוזרות ובלוטות דמעות חסומות. יש לי קוצר ראיה -2 ואני מעוניינת להרכיב עדשות מגע אך לצערי בגלל היובש עדשות רגילות לא מתאימות לי. האם עדשות מגע סקלרליות או מיני סקלרליות עשויות לשפר את מצבי ולהתאים לי? האם עדשות מסוג זה קיימות גם בגוונים שונים? תודה מראש

16/03/2017 | 13:02 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום שרון, עדשות מגע סקלרליות/ מיניסקלרליות יכולות לעזור במקרי יובש חמורים. כדי לדעת האם סוג זה של עדשות יתאים, לך יש לעבור בדיקת התאמה לעדשות המגע. אם התכוונת לעדשות צבעוניות המשנות את צבע העין, אז בעדשות סקלרליות זה לא קיים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע