תחושת לחץ בהרכבת משקפיים - תיקון

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

02/03/2017 | 22:57 | מאת: יצחק

אני בן 17 וחצי, לפני יומיים הלכתי לעשות משקפיים אחרי שגילנו שהראיה שלי לא כל כך טובה. זאת פעם ראשונה שאני לובש משקפיים. הבעיה היא כזו, בכל פעם שאני מרכיב את המשקפיים קשה לי להיות איתם, אני מרגיש מאמץ ולחץ כזה בעיניים, לא יודע איך להסביר כל כך אבל אני צריך להתאמץ יותר בשביל להסתכל, כאילו אני מוציא את העיניים. מה גורם לזה? המידה שלי לא גדולה, נראה לי -1.00 ובעין השניה -1.25 עם צילינדר -.035 או משהו כזה. מה אפשר לעשות? יכול להיות שזו בעיה במשקפיים?

13/03/2017 | 08:52 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום יצחק, כאשר מרכיבים משקפים בפעם הראשונה, לעתים מתלווה לכך הרגשה של אי נוחות או שינוי במראה המרחבי, אך תופעה זו אמורה לחלוף לאחר תקופת הסתגלות קצרה למשקפים. אם ההרגשה אינה חולפת לאחר כ 10 ימים, אמליץ לפנות חזרה לאופאטומטריסט המטפל.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע