סוג עדשות פלסטיק הכי דקות למספר גבוה מאוד

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

01/02/2017 | 18:28 | מאת: עומר

שלום, במספר מינוס 17 קוצר ראייה (רגיל, לא מולטיפוקל), עשיתי עדשות פלסטיק טוקאי (יפן) אינדקס 1.76 שאמרו לי שהן הכי דקות. המסגרת שנבחרה היא של רודנשטוק - מסגרת מתכת. מסגרת פלסטיק לא תתאים לי למרות שהבנתי שהיא תכסה על חלק מעובי העדשות. לסיכום, העדשות יצאו מאד עבות בהשוואה לעדשות שעשיתי בעבר (פלסטיק) עם אותו סוג מסגרת (לא זוכר את יצרן העדשות אז - מלפני כמה שנים). שאלתי : במסגרת מתכת, למספר מינוס 17 איזה סוג עדשות פלסטיק הוא הדק ביותר? טוקאי? רודנשטוק? יצרנים אחרים? מה עושים? אודה לעזרה מדוייקת.

08/02/2017 | 17:29 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, אצל רוב היצרנים, עדשות הפלסטיק הדקות ביותר הן עדשות באינדקס 1.74, עדשות טוקאי אכן מיוצרות באינדקס 1.76 שנחשב דק יותר מ 1.74.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע