בעיה לא ברורה במשקפיים חדשים.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

22/12/2016 | 15:36 | מאת: משקפיים חדשים

שלום רב, לפני מספר ימים קבלתי את שתי זוגות המשקפיים החדשים שהזמנתי אצל אופטומטריסט מומחה, זוג אחד למחשב וקריאה והזוג השני ללכת איתו, לטלוויזיה וכ"ו. כעת הראייה חדה יותר ואני רואה יותר טוב. הבעיה היא שאני רואה כל דבר מעוות, את הדברים המלבניים אני ראה טרפזיים או מעוינים, את המעגל אני רואה אליפסה וזה קורה בשתי הזוגות. האם זה נורמלי? אודה לכם על תשובתכם. אריק.

09/01/2017 | 17:56 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום אריק, אתה מתאר עיוות שנוצר לרוב כתוצאה מצילינדר, בכרך כלל המטופלים מרגישים את העיוותים כשעוברים ממרשם ישן למרשם חדש. הרגשת העיוותים אמורה לחלוף לאחר כ 10 ימי הסתגלות למשקפים החדשים. אם זה לא חולף ו/או מלווה בכאבי ראש ואי נוחות יש לגשת לאופטומטריסט המטפל.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע