בבעיה מתמשכת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

18/01/2011 | 19:47 | מאת: אורטל

היי שמי אורטל ואני שח"מית במשטרת ישראל, הינני סובלת מכאבי ראש חזקים בכל חלקי הראש לעיתים קרובות ואף באופן מתמשך של כמה שעות , כאב זה מציק, לא נותן לי להתנהל כרגיל בחיי היומיום, החל מתאריך 06.01.11 חשתי בכאבים חזקים התלוננתי בביקור רופא, אך אינו ייחס לכך חשיבות ושלח אותי לבית עם כדורי דקסמול, יום אחרי הגעתי למשמרת עם כאבי ראש שמנעו ממני להרדם בלילה, ובידי 72 שעות של ימי מנוחה בבסיס על בעיה אחרת, הכאב הפך בילתי ניסבל לא היה מי שיטפל בי בבסיס, אם זה שתיה חמה, אוכל שלא אכלתי עד אותו ערב בשעה 18:00, נשלחתי לבית לאחר בדיקה רפואית עם לחץ דם לא תקין, מקום העבודה שלי בעבודה נמצא מתחת לאדמה ללא חמצן ואפילו עם חימום כך שאני מרגישה שם חנוקה בנוסף לכאב הראש,העבודה שם היא מול מחשב במשך 7 או 17 וחצי שעות או משמרת של 24 , ישנה משו כמו 4 שעות בממוצע, ואז קמה עם כאבי ראש חזקים עוד יותר, מאותו יום חמישי ה-06.01.11 לא פסקו לי כאבי הראש, במשטרה (בבסיס) לא נמצאת הרופאה עד לעוד שבועיים, אינו יכולה לקבל את הטיפול/ הבדיקות הנחוצות לי.... אין לי עם מי לדבר... תעזרו לי אני מתוסכלת מהמצב.... אולי המקום שאני נמצאת בו לא עושה לי טוב, מה יכול להיות שגורם לי לכאב ראש מתמשך שכזה?מודה לכם

את סובלת מכאבי ראש .את עובדת שעות ארוכות מול המחשב ומתחת לאדמה! יתכן ויש קשר בין הנסיבות השונות .יש מקום להיבדק ע"י רופא נוירולוג ולשקול ביצוע בדיקות דם כלליות וסי טי מח .

מנהלי פורום רפואה דחופה