ג'ולה בבית שחי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/10/2010 | 08:06 | מאת: אפי

לפני מספר ימים גילחתי את הבית שחי ומייד אחרי זה שמתי דאורדורנט שעתיים אחרי זה נהיו לי כאבים, ג'ולה בבית השחי בקושי יכולתי להרים את היד,החזה באותו כאב ובמקום של בג'ולה נהיה אדום עברו כמה ימים הכאב פחת אבל הג'ולה נשארה והאדום הפך לכחול צהוב האם אני צריכה ללכת לכירורג? מה זה יכול להיות?

בקר טוב יתכן שהממצא נובע מגירוי או פצע מקומי לאחר הגילוח .או דלקת בבלוטת זיעה מקומית.אם הג'ולה בנסיגה זה סימן טוב והכחלון מעיד על תהליך ריפוי מקומי .לשקט הנפשי כדאי להיבדק לפחות ע"י רופא משפחה \ כירורג .

מנהלי פורום רפואה דחופה