ילד בן 6 נעקץ כנראה ע"י צרעה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/06/2010 | 22:51 | מאת: אתי

הבן שלי בן 6 ונעקץ לפני כשעתיים כנראה ע"י צרעה בבית{זה מה שמצאנו בחדר} העקיצה נראת כמו חור ומסביב נפוח דומה לעקיצת יתוש אבל יותר גדול והוא נעקץ מתחת לבית החזה ,הילד בריא בדר"כ מאוד כאב לו וננתי לו אדוויל לילדים, למה אני צריכה לשים לב במיוחד או שצריך לקחת למיון? וכמובן מחר בבוקר לרופא

יש לעקוב אחרי התפתחות סימנים כלליים כמו קוצר נשימה או פריחה מפושטת בגוף ובמקביל יש לעקוב אחרי הסימנים המקומיים כמו נפיחות ואודם מקומי . קירור מקומי יכול לעזור ונוגדי כאב . יש לברר מצב החיסון לטיטנוס .

מנהלי פורום רפואה דחופה