טישטוש בראיה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

07/06/2010 | 13:55 | מאת: רוז

שלום אני בת 40 ליפני כחודש היה לי בעניים וירוס זה היה כאבים מאוד חזקים כמו קיפודים בעניים העניים היו אדומןת מאוד קיבלתי טיפול ומה שקורה היום אחרי ש/לושה שבועות שעברה לי הדלקת אני לא רואה טוב אני רואה מטושטש מה שלא היה לי בחיים בדרך כלל ראייתי 6/6 יש לי מידי פעם כאבים בראש מאחורה לכמה שניות וזה נעלם זה מאוד פמחיד אותי ומלחיץ האם הראש קשור לעניים? האם ביגלל הוירוס שהיה לי יתכן שאני לא רואה טוב ?תודה

יש להיבדק על ידי רופא עיניים ונוירולוג ובמקביל לבצע מדידת לחץ דם .

מנהלי פורום רפואה דחופה