שאלה ממש דחופה ... בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

29/04/2010 | 14:10 | מאת: בת 26

שלום , היום לפני כחצי שעה בלעתי בטעות סיכת ( בדיוק היא כמו מחט אבל בקצה השני יש צורה פרח (אורכה כ- 5ס"מ) ... נסיתי להוציא אותה אבל לא הצלחתי ולכן שתיתי ככל האפשר מים כדי שתרד לפחות לקיבה ... מה עושים במצב כזה ? איך אפשר להוציא אותה ? או היא תרד עם היציאות ? האם יכול להגרם נזק במע' העיכול ? זה ממש מדאיג אותי

30/04/2010 | 08:04 | מאת: בת 26

כן הלכתי למיון , עשיתי צילום וכנראה הסיכה נמצאת במעי הגס , ולכן שחררו אותי ובקשו לעשות צילום בטן בעוד יומיים וגם כן אמרו לי שהסיכה תצא לבד עם הצואה... הבעיה היא עכשיו : אני כמעט לא ישנתי כל הלילה , לא יוכלתי לזוז מהמטה , הכאבים התרכזו בבטן מצד שמאול שמקרינים לגב ... כאבים נוראים וחזקים הם באים וחוזרים ... וגם כן בלילה הרגשתי בצמרמורת ואח"כ עלה החום ל- 38.8 מעלות .... מה עושים במצב כזה ? האם כן לחכות לסיכה עד שתצא לבד או מה ?! תודה

טוב עשית שפנית למיון .השאלה היא אם הסיכה נמצאת לפני הקיבה או אחרי הקיבה .הסיכה ממוקמת במעיים וזה מרגיע! יש לעקוב בלבד ובאם את לא שקטה ניתן לבצע צילום בטן ביקורת !

מנהלי פורום רפואה דחופה