תגובה אלרגית חריפה\בצקות כתוצאה מתרופה חדשה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

15/02/2010 | 11:24 | מאת: אירית

אבי צונטר הגיע הביתה וקיבל טיפול תרופתי. למחרת התגובה היתה נפיחות בגרון והרגשת מחנק שהחמירה והתגובה האלרגית הפכה לבצק בלשון שסתמה את דרכי הנשימה העליונות וכמו כן בצקת בפנים הוא מונשם כרגע (משום שדרכי הנשימה העליונים נחסמו בבצקת . מהם דרכי הטיפול בהורדת בצקות ? כיצד נבדוק איזו תרופה גרמה לתגובה חריפה זו ? לאיזה רופא פונים בנושא אלרגיות ? (רופא עור?)

אם הוא מונשם ומאושפז בבית חולים אתם יכולים להיות רגועים . ניתן לדבר עם צוות המטפל לגבי טיפול ומעקב בהמשך ........

מנהלי פורום רפואה דחופה