כאבי צלעות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/02/2010 | 20:00 | מאת: אלירם

אני מתאמן כבר תקופה באיגרוף תאילנדי וג'יוג'יטסו ברזילאי באחד האימונים קיבלתי כמה מכות מרוכזות מאוד באזור הצלעות בצד שמאל מאז יש לי כאבים קשים מאוד באזור גם כשאני נושם נשימות קצת עמוקות אני מרגיש כאב בעיקרון אני לא יודע מה הבעיה ניסיתי משחות לשחרור שרירים ניסיתי קירור אזורי כלום לא עוזר עכשיו גם אין סימן מכל סוג שהוא לא צהוב לא סגול לא כחול לא אדום לא פצע פתוח לא כלום אבל יש כאבים שאני לא יודע ממה הם או איך לפתור את הבעיה אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין הזה אני נורא אודה לכם מאחר וזה לא מאפשר לי להתאמן שלא לדבר על לנהל שיגרה תקינה של החיים מאחר וקשה לי לבצע המון פעולות פשוטות בגלל הכאב בתודה רבה

קבלת מכות מעל הצלעות משמאל .ייתכן שקיים שבר בצלע או ביותר מצלע אחת . ניתן לבצע צילום מכוון לצלעות משמאל ובמקביל לקחת נוגדי כאבים . אפילו אם יש שבר הטיפול הוא שמרני .אבל טוב לדעת לצורך החלטה לגבי המשך אמון .

21/02/2010 | 11:48 | מאת: אלירם

מה עושים?

מנהלי פורום רפואה דחופה