שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

06/02/2010 | 18:56 | מאת: שלומי

שלום! יש לי כאבי גרון והרופא אמר לי לקחת אנטיביוטיקה- כמוסות של מוקסיויט פורטה 500 מ"ג, לקחת במשך שבוע, 3 פעמים ביום, כדור אחד כל 8 שעות. בפעם האחרונה לקחתי בטעות את הכדור 4 שעות בלבד לאחר הכדור הקודם (במקום 8 שעות). האם זה יכול לגרום לבעיה? והאם את הכדור הבא לקחת 8 שעות מהכדור הקודם או להוסיף את 4 השעות החסרות ולקחת אותו 12 שעות לאחר הכדור הקודם? תודה מראש.

לא משנה .כל סדר שאתה מתכנן מקובל .יש לקחת בחשבון שבחלק מהמחלות אנחנו נותנים מינונים הרבה יותר גבוהים .תוספת של עוד כדור לא תשפיע על הגוף .........

מנהלי פורום רפואה דחופה