כאבים בכתף שמאלית לאחר ארוחה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

04/02/2010 | 22:01 | מאת: עינת

בעלי עבר ניתוח במהלכו הוצא שני שליש מהלבלב, הטחול וכיס המרה, כרגע כשבועיים לאחר הניתוח הוא מרגיש כאבים עזים בבטן ובכתף השמאלית לאחר ארוחה , רציתי לדעת ממה הגבר נובע והאם צריך לאכול באופן אחר או כמות אחרת , אשמח לקבל תשובה מהירה, תודה מראש .

הכאבים באיזור כתף שמאל לאחר ארוחה יכולים לנבוע מגירוי עצב מקומי שנקרא פריניקוס.את מוסרת על כאבי בטן שמאלית וכתף שמאל .בכל מקרה יש להיבדק ולבצע בדיקות דם לכיוונים שונים .

מנהלי פורום רפואה דחופה